ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Θερμή η ανταπόκριση των δημοτών στην κοπή πίτας του Δήμου Βριλησσίων



Μεγάλη και θερμή υπήρξε η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, στην κοπή πίτας του Δήμου Βριλησσίων, που πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
Η εκδήλωση άρχισε με τους επικεφαλής Κ. Παπασπηλίου και Ε. Σακισλή από τις δημοτικές παρατάξεις «Ανατροπή στα Βριλήσσια» και « Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης & Πολιτισμού» αντίστοιχα, καθώς και τον εκπρόσωπο της «Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια» Γ. Πισιμίση να απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς και ευχές.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομιλία του δημάρχου, στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε ενδεικτικά στο έργο που έχει διατελέσει ο δήμος την τελευταία τετραετία και ανακοίνωσε επίσημα την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητά του για το Δήμο Βριλησσίων.


Ταυτόχρονα με ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας, ο κ .Μανιατογιάννης κάλεσε «όσους πιστεύουν στην ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, ώστε η πόλη μας να είναι
μια πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης, παιδείας και πολιτισμού με επίκεντρο τον Άνθρωπο και όχι τις κομματικές εξαρτήσεις» να αγωνιστούν μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ