ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της δομής του ΟΚΠΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ‘Μουσών’ του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων, σε μία τελετή αγάπης και συγκίνησης, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δομής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2018.

Την πίτα έκοψαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος τόνισε τη σημαντική υπηρεσία που προσφέρει η δομή στα μέλη και τις οικογένειές τους και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, η οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, αλλά και το 1ο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 

οι
Δήμαρχοι Παλλήνης-Γέρακα Θ. Ζούτσος, Πεντέλης Δ. Στεργίου, ο εκπρόσωπος του Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Νικόλσκυ (Διεύθυνση Προστασίας Παιδιού & Οικογένειας), οι Αντιδήμαρχοι Σ. Χαντζάρα, Κ. Βαφειάδης και Α. Μαυραγάνης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Πολίτης, οι πρώην δήμαρχοι Ν. Παπαδόπουλος και Α. Ντινόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Λ. Σίμου, οι επικεφαλής παρατάξεων Γ. Πισιμίσης, Ε. Σακισλή, o δημοσιογράφος κ. Κ. Αρβανίτης, ο κ. Β. Αυγουλάς από το Σ.Κ.Ε.Π, ο κ. Γ.Μπίσκας από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής ‘Μαργαρίτα’, ο κ. Β.Καλοπίσης από τη Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ‘Το Πέταγμα’, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΚΠΑΔΒ κ.κ. Κούτρα, Κωστούλα, Νασίκας και Κωνσταντινίδης, εκπρόσωποι κομμάτων, τα μέλη του Κρίκου με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ