ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Πρώτος ο Δήμος Βριλησσίων στην παραγωγή ανακυκλώσιμων σύμφωνα με στοιχεία του ΕΔΣΝΑ.Ενδιαφέροντα στοιχεία για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής, προέκυψαν από τα  στοιχεία του ΕΔΣΝΑ (του υπεύθυνου φορέα για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική).


Συγκεκριμένα, τα στοιχεία επικεντρώνονται στις ποσότητες των απορριμμάτων προς ταφή κατά τα οκτάμηνα 2016, 2017 και 2018, τη μεταβολή των απορριμμάτων των Δήμων που εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του ΕΔΣΝΑ στα οκτάμηνα 2017 και 2018, στην συμβολή της εγκατάστασης του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης, στη μείωση των ποσοτήτων προς ταφή και στην ανταπόκριση των Δήμων στην προδιαλογή.

Ειδικότερα, τα στοιχεία για την προδιαλογή (στην παραγωγή ανακυκλώσιμων, δηλαδή, υλικών όλων των ειδών έναντι των συμβατικών σκουπιδιών), όσον αφορά το οκτάμηνο 2018, εμφανίζουν πρώτο το Δήμο Βριλησσίων με ποσοστό 27,1%.


Διαβάστε επίσης :

Ξένος Μανιατογιάννης : Δεν Παραδίδω τα Ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου μας στην Τράπεζα της Ελλάδος
Αναλυτικά ο πίνακας με τους πρώτους 10 δήμους της Αττικής που είχαν το μεγαλύτερο προδιαλογής το 2018:


Πρώτος ο Δήμος Βριλησσίων στην παραγωγή ανακυκλώσιμων - Vrilissia24.gr


Αναλυτικά στοιχεία για τη διαχείριση απορριμάτων και άλλα στατιστικά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.edsna.gr/.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ