ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ξένος Μανιατογιάννης:"Εμείς δεν κερνάμε ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε κερνάμε με τα χρήματα του Δήμου



Με τη συμμετοχή πλήθους δημοτών, τοπικών φορέων αλλά και εκπροσώπων όλων των παρατάξεων πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στην κεντρική πλατεία των Βριλησσίων τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη και της δημοτικής κίνησης «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας”.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Βριλησσίων τόνισε την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πορεία της δημοτικής του κίνησης, υπογραμμίζοντας ότι είναι «επικεφαλής του μόνου ενωτικού και υπερκομματικού ψηφοδελτίου ως συνέχεια μιας θητείας όπου συνθέσαμε απόψεις για το καλό της πόλης, πέρα και πάνω από κομματικές εξαρτήσεις και πελατειακά συμφέροντα».
Ο Ξένος Μανιατογιάννης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της διοίκησής του οι οποίοι
στηρίζονται «σε αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες για ένα όραμα Βιωσιμότητας και Ανθρωπιάς, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς ψέματα και υποκρισία» και συνεχίζοντας υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι: «Θα με βρουν απέναντί τους όσοι δηλώνουν με κιτρινίλα οτι δεν κάναμε τίποτα, δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Προχωρούμε με ήθος και αξιοπρέπεια. Επιστρέφω τη λάσπη ότι είμαστε κυβερνητικοί επειδή αξιοποιήσαμε 11 εκατ. ευρώ σε χρηματοδοτήσεις στο Δήμο μας Είμαι κομματικός – κυβερνητικός, αλλά τα ταμειακά διαθέσιμα δεν τα έδωσα τρεις φορές γιατί ήταν τα δικά σας χρήματα. Είμαστε κυβερνητικοί επειδή φέραμε στο δήμο μας 80 άτομα επιπλέον προσωπικό για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών μας; Όχι αυτό δεν είναι κομματισμός, είναι η συνέπεια μιας διοίκησης η οποία παλεύει με κάθε τρόπο για τα δικαιώματα και τα προβλήματα της πόλης της».


Αντιδιαστέλλοντας την πορεία της δικής του δημοτικής κίνησης στη δημοτική αρχή με τις διάφορες εκδοχές της «Νέας Πνοής» που διεκδικούν ξανά σήμερα την κληρονομιά των «περασμένων μεγάλειων» τους τόνισε ότι «Εμείς δεν στήσαμε, ούτε θα στήσουμε εταιρία στο Δήμο, ούτε θα καταστρατηγήσουμε τις αρχές και τις αξίες μας για να ξαναγίνω δήμαρχος».
Τέλος, ο Ξένος Μανιατογιάννης παρουσίασε το σύνολο του δημοτικού έργου της υπό ολοκλήρωση θητείας της δημοτικής του παράταξης. Στάθηκε ιδιαίτερα στο οικονομικό νοικοκύρεμα των δημοτικών οικονομικών, στην απόκτηση του Ο.Τ.61-τένις κλαμπ και στην επαναφορά στο Δήμο του χώρου αθλητισμού Ο.Τ.365-Κισσάβου & Μητροπούλου, στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων με Διαλογή στην Πηγή, στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη των κοινωνικών δομών και των δομών παιδείας και εκπαίδευσης, στη νέα δημοτική υπηρεσία επιτήρησης και φύλαξης και στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Κι ολοκλήρωσε την ομιλία του δεσμευόμενος ενόψει της ανανέωσης της θητείας της δημοτικής του κίνησης για την αντιμετώπιση ενδεχομένων λαθών και αδυναμιών που ως τώρα παρουσιάστηκαν και για περαιτέρω πρόοδο του δημοτικού έργου και «την υλοποίηση σύγχρονων πολιτικών για την κοινωνία και το περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ