ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ξ. Μανιατογιάννης:(για το πρώην tennis club) Μια ιστορία αλλά … κυρίως μια αμαρτία!

Το αγοράσαμε στις 31/12/2018, καταψηφίζοντας τις αποφάσεις μας, αυτοί που υποτίθεται ότι τόσα χρόνια το ήθελαν, με δήθεν δικαιολογίες (οικονομική δυνατότητα του δήμου, ή νομικές δυσκολίες κλπ)
Το αγοράσαμε κάτω από το 50% (4.200.000 ευρώ) της τιμής που έβγαλαν τα δικαστήρια το 2009 (8.800.000 ευρώ)
Έπρεπε να μας κάνουν αντιπολίτευση και μας είπαν λόγω μεγάλου ποσού, να το 
αφήσουμε να το σκεφτούμε αργότερα. 

Έργα όμως που ήθελαν να κάνουν, ύψους περίπου 3.000.000 ευρώ το 2004, τα έκαναν με αποφάσεις απ’ ευθείας ανάθεσης εν μια νυκτί. Στις 2 το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο
Και τώρα για να βρουν κάτι να πούνε, μας κατηγορούν επειδή αργήσαμε δήθεν να κάνουμε τις εργασίες καθαρισμού του χώρου και αφού αρχίσαμε, ότι είναι προεκλογικές. (Αναρωτιέμαι τι θα σκεφτούν στην επόμενη φάση).
Εμείς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τη λογική τους. 
Αν θέλουν να κάνουν την πόλη «ροντέο» και πεδίο «κίτρινης» αντιπαράθεσης (κάτι που δυστυχώς το κάνουν κάθε φορά που εμφανίζονται στην πόλη), πρόβλημά τους.
 Ας προβληματιστούν και οι συνδημότες μας, για το τι θα βρούμε μπροστά μας μετά το Μάιο. Εμάς δε μας ενδιαφέρουν οι τακτικισμοί τους. 


Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με γνώμονα το έργο μας τη σοβαρότητα και τη συνέπειά μας απέναντι στους συνδημότες μας. Διότι το ενδιαφέρον για την πόλη δεν είναι αλα κάρτ. Δε θυμόμαστε την πόλη όταν δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε ή δε χωράμε κάπουαλλού. Την υπηρετούμε και θα την υπηρετούμε διαρκώς.

για την ιστορία:
Όταν το 2002 ο τότε Δήμαρχος Κος Λώλας άφηνε ως παρακαταθήκη τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς του οικοπέδου του Ο.Τ.61, τότε όλοι έλεγαν ότι είναι η σημαντικότερη έκταση για το δήμο. Οι επόμενες όμως διοικήσεις (Ντινόπουλος – Ιωαννίδης), ενώ δήθεν έλεγαν τα ίδια, δεν έκαναν απολύτως;;; Τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ